Συνεργάτες

Επιλέξτε την Εταιρεία μας

  • H KD Restructuring είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα
  • Προσφέρει καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις στα προβλήματα των επιχειρήσεων
  • Βοηθάμε την οργάνωση και τα άτομα που δημιουργούν την αξία που ψάχνετε
  • Πείτε μας αυτό που σας ενδιαφέρει και μάθετε περισσότερα μέσα από την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας
business-technology-computer

Οι Συνεργάτες μας

KSi Greece

Η KSi Greece, ως μέλος του διεθνούς δικτύου της KS international, με παρουσία σε 62 χώρες, είναι μία νέα, ευέλικτη και δυναμική εταιρεία που βασικό στόχο έχει να βοηθήσει τους πελάτες της να δομήσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δράση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαθέτει έμπειρα στελέχη, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία και άρτια ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Η KSi Greece συνδυάζει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της και αμεσότητα, που απορρέει από το γεγονός ότι τα στελέχη της μπορούν να επικεντρώνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

FK Consulting Services

Η FK Consulting Services, με πολυετή παρουσία σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς, δραστηριοποιείται στην παροχή λογιστικών, συμβουλευτικών, φορολογικών και ελεγκτικών υπηρεσιών. Έχει πελατοκεντρική φιλοσοφία, εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία και δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με ανταγωνιστικό κόστος.

Ενδυναμώνει τους πελάτες στην οικονομική διαχείριση και παρέχει συνεχή και αξιόπιστη υποστήριξη στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος. Η FK Consulting Services κατέχει Άδεια Α' Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας για την παροχή λογιστικών, φορολογικών και οικονομικών υπηρεσιών (Αριθμός Αδείας: 111).

Scroll to Top